Αρχική  >  Cook, Συνταγές, Διάφορες Νοστιμιές  >  Πρωινό σε βαζάκι

Πρωινό σε βαζάκι

Επειδή κάποιες φορές (ειδικά τις καθημερινές) δεν προλαβαίνουμε να ετοιμάσουμε ένα σωστό πρωινό, το να ετοιμάσουμε κάτι από το βράδυ μας «λύνει» τα χέρια. Προσωπικά μου αρέσουν πολύ οι νιφάδες βρώμης αλλά και η κανέλα, έτσι ενθουσιάστηκα με αυτή τη συνταγή.

Ingredients

  • 400 γραμμάρια γιαούρτι στραγγιστό 2% (2 κεσεδάκια)
  • 3/4 φλιτζάνι τσαγιού νιφάδες βρώμης
  • 1 μεγάλο μήλο ψιλοκομμένο σε μικρά κυβάκια
  • 2 κουταλιές σούπας μέλι
  • 1 χούφτα καρύδια χοντροκομμένα (προαιρετικά)
  • 1/2 κουταλάκι γλυκού κανέλα

Ανακατεύουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και μοιράζουμε σε 4 βαζάκια. Κλείνουμε με τα καπάκια τους και τα φυλάμε στο ψυγείο. Το πρωί, πριν τα σερβίρουμε, ρίχνουμε από πάνω επιπλέον μέλι και κανέλα.

Σημείωση: βρήκα την αρχική συνταγή (εδώ) στο blog The Lemon Bowl  κι ενθουσιάστηκα. «Πείραξα» λίγο τα υλικά και την επομένη φάγαμε ένα ωραιότατο και υγιεινό πρωινό.

Από Evina

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.