Αρχική  >  Cook, Συνταγές, Ψάρι & Θαλασσινά  >  Φιλέτο γλώσσας με άσπρη σάλτσα

Φιλέτο γλώσσας με άσπρη σάλτσα

Αυτό το φαγητό το φτιάχνει η μαμά μιας φίλης μου και το έχω «υιοθετήσει» γιατί γίνεται γρήγορα και αρέσει πολύ στα κορίτσια μου.

Ingredients

  • 750 γραμμάρια κατεψυγμένη γλώσσα φιλέτο
  • 1/4 φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο
  • 1/4 φλιτζάνι τσαγιού νερό
  • χυμό από 1 λεμόνι
  • 1/2 κουταλάκι γλυκού σκόνη μουστάρδα
  • 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • ρίγανη
  • 200 γραμμάρια τυρί κρέμα

 

Βάζουμε όλα τα υλικά (εκτός από το τυρί κρέμα) στην κατσαρόλα και σε μέτρια φωτιά αφήνουμε να πάρουν μια βράση (το φιλέτο γλώσσας το βάζουμε κατεψυγμένο όπως είναι). Αμέσως μετά, σκεπάζουμε με το καπάκι την κατσαρόλα, χαμηλώνουμε τη φωτιά και σιγοβράζουμε για 20′-25′. Προσθέτουμε το τυρί κρέμα κι αφήνουμε για άλλα 2′. Σερβίρουμε με ρύζι.

Από Evina

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.