Αρχική  >  Cook, Συνταγές, Διάφορες Νοστιμιές, Πίτες & Σνακ  >  Ανοικτό σάντουιτς με αβοκάντο και μοτσαρέλα

Ανοικτό σάντουιτς με αβοκάντο και μοτσαρέλα

Κάποιες φορές, το μόνο που θες, είναι κάτι γρήγορο κι ελαφρύ, για να χορτάσεις την πείνα σου. Που να είναι όμως και νόστιμο. Ε! Κάτι τέτοιο είναι και για μένα αυτό το σάντουιτς. Γίνεται σε 3′ κι έχει αβοκάντο που λατρεύω. Και η βουτυράτη γεύση του αβοκάντο σε συνδυασμό με τη μοτσαρέλα απογειώνει τη μέτρια οξύτητα και το σώμα μιας κούπας καφέ Starbucks Guatemala Antigua που είναι από τους αγαπημένους μου.

Ingredients

  • 1 φέτα ψωμί
  • 1 πολύ ώριμο αβοκάντο
  • 2 φέτες φρέσκια μοτσαρέλα
  • χυμό από μισό λεμόνι
  • λίγο αλάτι
  • σάλτσα sriracha

 

Καθαρίζουμε το αβοκάντο και το λιώνουμε με ένα πιρούνι. Το ανακατεύουμε με λίγο αλάτι και το χυμό λεμονιού.

Φρυγανίζουμε μια φέτα ψωμί της αρεσκείας μας, απλώνουμε πάνω δύο φέτες φρέσκια μοτσαρέλα και από πάνω βάζουμε το αβοκάντο.

Περιχύνουμε με σάλτσα sriracha (όσο αντέχουμε γιατί είναι πολύ καυτερή) και απολαμβάνουμε.

Από Evina

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.