Αρχική  >  Cook, Συνταγές, Κέικ & Μπισκότα  >  Σοκολατένια μπισκότα

Σοκολατένια μπισκότα

Όλοι αγαπούν τα σοκολατένια μπισκότα. Ταιριάζουν τέλεια με τον καφέ, με το τσάι ή με το γάλα. Και δεν υπάρχει μικρός ή μεγάλος που να μπορεί να τους αντισταθεί. Αν σε όλα τα παραπάνω προσθέσεις ότι αυτά τα μπισκότα είναι και vegan, τότε είσαι σίγουρος ότι μιλάμε για μεγάλο hit! Φτιάξε τα σε ότι σχήμα θέλεις και δοκίμασε τα. Επίσης μπορείς να τα βάλεις σε ένα όμορφο κουτί και να τα προσφέρεις σαν δώρο.

Ingredients

  • 1 φλιτζάνι τσαγιού μαργαρίνη (150 γραμμάρια)
  • 1 φλιτζάνι τσαγιού ζάχαρη άχνη (120 γραμμάρια)
  • 2 φλιτζάνια τσαγιού αλεύρι (200 γραμμάρια)
  • 1/3 φλιτζάνι τσαγιού κακάο σκόνη (30 γραμμάρια)
  • 1 βανίλια

Στο μπολ του μίξερ χτυπάω τη ζάχαρη άχνη με τη μαργαρίνη.

Προσθέτω τα υπόλοιπα υλικά και ζυμώνω με τα χέρια μέχρι η ζύμη να μην κολλάει στα χέρια.

Ανοίγω τη ζύμη με πλάστη σε φύλλα πάχους 0,5 εκατοστών και κόβω μπισκότα με κουπ-πατ.

Ψήνω σε προθερμασμένο, στους 180 βαθμούς φούρνο, για 17’-18’.

Όλα τα μπισκότα είναι μαλακά όταν βγαίνουν από το φούρνο αλλά όσο κρυώνουν σφίγγουν.

Από Evina

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.