Αρχική  >  Cook, Συνταγές, Γλυκά & Επιδόρπια  >  Παγωτό μόκα με μπισκότα OREO και κομμάτια σοκολάτας

Παγωτό μόκα με μπισκότα OREO και κομμάτια σοκολάτας

Καλοκαίρι χωρίς παγωτό γίνεται; Δεν γίνεται (μεταξύ μας, όλο το χρόνο χωρίς παγωτό δεν γίνεται)! Αυτό το παγωτό κυριολεκτικά τα σπάει! Το λατρεύουν μικροί και μεγάλοι κι εξαφανίζεται μέχρι να πεις «παγωτό». Με το άρωμα του λατρεμένου μου καφέ, κομματάκια σοκολάτας και μπισκότα OREO, γίνεται γρήγορα και ευχαριστεί τους πάντες.

Ingredients

  • 2 κουτιά ζαχαρούχο γάλα
  • 2 κουτιά φυτική σαντιγί Morfat
  • 2 φλιτζάνια τσαγιού φρέσκο γάλα
  • 2 δόσεις έτοιμος δυνατός καφές espresso (8 κουταλιές σούπας) ή 2 κουταλιές σούπας στιγμιαίο καφέ
  • 1/2 φλιτζάνι τσαγιού σταγόνες σοκολάτας γάλακτος
  • 1 πακέτο μπισκότα OREO (14 μπισκότα)

 

Χτυπάμε όλα τα υλικά (εκτός από τα μπισκότα) πολύ καλά στο μίξερ. Προσθέτουμε και τα μπισκότα σπασμένα σε χοντρά κομμάτια και ανακατεύουμε ξανά.

Βάζουμε το μίγμα σε ένα τάπερ και το τοποθετούμε στην κατάψυξη.

Μια περίπου ώρα μετά, βγάζουμε το τάπερ από την κατάψυξη κι ανακατεύουμε πάλι με ένα κουτάλι για να αφρατέψει.

Κλείνουμε το τάπερ, το βάζουμε ξανά στην κατάψυξη κι αφήνουμε να παγώσει καλά.

IMG_6192 IMG_6191

Από Evina

Comments (One comment)

  • 10 Ιουλίου 2016 at 18:59

    […] έτσι, βρήκα και την συγκεκριμένη συνταγή στο blog cookandfeel.gr. Αρχίστε, λοιπόν, και εσείς τα πειράματα με αυτόν τον […]

Σχολιάστε