Αρχική  >  Feel  >  Happy Box από τα Chillbox

Happy Box από τα Chillbox

P9930224R P9930209R

H Chillbox σε συνεργασία με την ActionAid δημιούργησε το “HappyBox” για την υποστήριξη των «Happy Homes».

Τα “HappyHomes” της ActionAid είναι σπίτια στα οποία βρίσκουν καταφύγιο νεαρά άστεγα κορίτσια που ζουν στους δρόμους της Ντάκα, της πρωτεύουσας του Μπαγκλαντές. Το πρόγραμμα ξεκίνησε το 2006 με σκοπό την προστασία νεαρών άστεγων κοριτσιών, ηλικίας 7 – 18 ετών, από την απειλή της βίας, της σεξουαλικής κακοποίησης και του trafficking. Στο πλαίσιο του προγράμματος παρέχεται στέγαση, εκπαίδευση και ιατροφαρμακευτική φροντίδα, ενώ πραγματοποιούνται προγράμματα ανάπτυξης δεξιοτήτων για τη μελλοντική επαγγελματική αποκατάσταση των κοριτσιών.

Το γνωστό λοιπόν σε όλους μας κουτί Chillbox, χαρακτηριστικό στοιχείο της επιτυχίας που γνωρίζει η ελληνική αλυσίδα frozenyogurt σε 14 χώρες με 79 καταστήματα, αποκτά και μια έκδοση που στόχο έχει το κέρδος της εταιρείας από τις πωλήσεις του να μεταφέρεται αυτομάτως στα HappyHomesτης ActionAid.

P9930225R P9930229R

Το “HappyBox” απευθύνεται κυρίως στα παιδιά -αλλά και σε όσους νιώθουν παιδιά- καθώς συνοδεύεται κι από ένα παιχνίδι-δώρο και το κόστος του είναι €0,60.

Από Evina

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.