Αρχική  >  Cook, Συνταγές, Γλυκά & Επιδόρπια  >  Fudge με λευκή σοκολάτα και φιστίκια Αιγίνης

Fudge με λευκή σοκολάτα και φιστίκια Αιγίνης

Ingredients

  • 1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
  • 360 γραμμάρια λευκή κουβερτούρα (2 πλάκες)
  • 1/2 φλιτζάνι τσαγιού φιστίκια Αιγίνης ανάλατα
  • 1 κουταλιά της σούπας λικέρ Amaretto

 

Σ΄ένα μπολ, λιώνουμε τη λευκή κουβερτούρα στο φούρνο μικροκυμάτων ή σε μπεν-μαρί και μετά προσθέτουμε το ζαχαρούχο, το λικέρ και τα φιστίκια. Ανακατεύουμε καλά.

Fudge1 Fudge

Στρώνουμε μια λαδόκολλα σε ένα μικρό ταψάκι 20 Χ 20 cm και βάζουμε μέσα το μείγμα. Το αφήνουμε στο ψυγείο να παγώσει καλά (για τουλάχιστον 10-12 ώρες).

Fudge2

Ξεφορμάρουμε από το ταψί, αφαιρούμε τη λαδόκολλα και το κόβουμε σε μικρές μπουκίτσες.

Fudge5 Fudge6

Τις διατηρούμε στο ψυγείο (αν περισσέψουν-λέμε τώρα).

Από Evina

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.